• Home
  • Verzenden & retouren

Verzenden & retouren

Verzenden & Komt terug

1. Verzenden

We maken gebruik van International Express Service voor alle internationale leveringen. De bestellingen worden verzonden meestal binnen 48 uur vanaf de besteldatum. Nadat de goederen zijn verzonden, zullen wij u een tracking-nummer voor direct online volgen. De verzendkosten duurt meestal ongeveer 5-9 dagen voor de deur tot deur levering.
2. Annuleringen

Wilt u uw bestelling te annuleren, pls e-mail ons onmiddellijk. Verzonden bestellingen kunnen niet worden geannuleerd. Ik hoop dat je kunt begrijpen. Dank je.
3.Komt terug

In de af en toe een geval van fabricagefouten, zouden we vervangen / repareren van de producten zonder kosten voor de customer.To terug een item, moet u e-mail en ons te informeren over de reden. Wij zullen dan u met verdere instructies. Goederen moeten unuesd worden geretourneerd en bevatten alle originele verpakking en labels. Na ontvangst van de terugkeer goederen, zullen wij uw volledige betaling terugbetalen.
4.Uitwisselingen

Om een product uit te wisselen, moet u ons een e-mail en ons te informeren over de reden. Wij zullen dan u met verdere instructies. De goederen kunnen worden uitgewisseld onder de omstandigheden van unuesd en in de originele staat met alle originele verpakkingen en etiketten. Bij inlevering van een item voor een uitwisseling, moet u ervoor zorgen dat uw naam, adres, telefoonnummer en de instructies duidelijk zijn aangegeven.
Wij raden u traceerbaar scheepvaart gebruiken. Als uw goederen te verliezen op de weg, kunt u de rederij te traceren. Voor buitenlandse orders dit proces kan soms oplopen tot 30 dagen.
5. Verzekering

Je hoeft geen extra geld te betalen voor de verzekering. De rederij die verantwoordelijk is voor alle objecten die ze ondernemen zullen zijn. Meer dan 99% van de artikelen veilig geleverd. In het geval dat uw punt verloren of beschadigd is, zullen wij verantwoordelijk zijn voor de helft van het verlies.

Terug